Hae
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Puhallusventtiilin dieselkokoonpano

  Puhallusventtiilin dieselkokoonpano - opas

  Apua ulospuhallusventtiilin asentamiseen - Diesel täältä.

  Osta: Puhallusventtiili - Diesel

  Puhallusventtiili - asennus
  Kun sinun on asennettava puhallusventtiili dieselautoosi, sinun on asennettava poistoventtiili paineputkeen, joka menee turbosta imusarjaan. Valitse letku, joka on valmistettu pehmeästä muovista. Helpoin tapa on asentaa sarja Qualitec.dk:stä

  Laatikon asennus
  Laatikko, joka ohjaa, milloin puhallusventtiilin on avattava ja suljettava, tulisi mieluiten olla auton sisällä, jotta kosteus ei pääse sisään. Laatikon punainen johto on asennettava sytytysvirtaan, jotta siihen tulee virtaa vain avainta käännettäessä. Musta lanka menee runkoon.

  Keltainen johto - Kaasupoljin
  Keltainen johto, jonka tulee olla kaasupolkimessa, kiinnitetään johtoon kaasupolkimella, joka on 0 voltissa, kun poljin vapautetaan, ja 5 voltissa, kun poljin on pohjassa. Mittaa jännite yleismittarilla ja kun liitin on asennettu kaasupolkimeen.

  Solenoidiventtiilin asennus
  Tämän puhallusventtiilin solenoidiventtiili on asennettava niin, että mukana tuleva keltainen letku voidaan asentaa poistoventtiiliin ja magneettiventtiiliin. Jälleen solenoidiventtiilistä ja "tyhjiövahvistimeen". Siellä on tyypillisesti "jakelija", jossa on pieni suutin, josta voit ottaa tyhjiön.

  Alla näet esimerkin pienestä tyhjiöaukosta, joka on tyypillisesti dieselautoissa.

  Jos sinulla on kysyttävää dieselin puhallusventtiilin asennuksesta, voit soittaa tai kirjoittaa osoitteeseen Qualitec.dk