Hae
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Välijäähdytin

  Halpa välijäähdytin - Osta korkealaatuinen välijäähdytin

  Alta löydät erityyppisiä välijäähdyttimiä, meillä on universaali välijäähdytin, jota voidaan käyttää kaikkiin autoihin ja käyttää kaikenlaiseen moottoriurheiluun. Jos valitset yleisjäähdyttimen, näet välijäähdyttimien mitat kuvauksesta. Näiden välijäähdyttimien laatu on huippuluokkaa ja jäähdytysvaikutus on todella hyvä. Löydät myös välijäähdytinsarjan, joka asennetaan usein suoraan. Ne ovat helppo ja halpa tapa saada lisätehoa autostasi. Ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen sähköpostitse, jos sinulla on kysyttävää tai haluat ostaa nämä välijäähdyttimet.

  Silikoniset letkut välijäähdyttimeen

  Jos tarvitset silikoniletkuja, supistuksia, mutkia tai vain letkuja, meillä on myös ne. Muista ostaa myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut puristimet ja ruostumattomat putket välijäähdyttimen asennukseen.
  Löydät letkut tästä linkistä: Silikoniletkut veneeseen, autoon ja moottoriurheiluun

  Ahtoilman lämpötilan jäähdytys

  Kun ilmaa puristetaan, lämpöä kehittyy, mitä enemmän painetta, sitä enemmän lämpöä kehittyy. Tästä syystä autokorjaamon kompressoriin/sylinteriin asennetaan jäähdytysrivat. Lämpöä kehittyy myös, kun asennat turbon tai kompressorin moottoriisi. Lämpöä siirtyy myös turboahtimen turbiinikotelosta painepuolelle. Äärimmäisissä tapauksissa lämpötila voi nousta noin 145 asteeseen. Korkeassa imulämpötilassa saat vähemmän tehoa moottoristasi, moottori on alttiimpi sytytysnaputukselle, mikä voi tuhota moottorisi, jos nakutusanturia ei ole asennettu tämän välttämiseksi.
  Myös lämmin imuilma vie paljon enemmän tilaa kuin kylmä ilma, mikä tarkoittaa, että sylinteriin ei pääse niin paljon ilmaa kuin jos ilma olisi kylmää. = Vähemmän tehoa.

  Sinulla on kaksi vaihtoehtoa korkean imulämpötilan ongelman ratkaisemiseksi. Mukaan mahtuu hyvän kokoinen välijäähdytin, jolle on nyt tilaa autoon. Voit myös asentaa vesiruiskutuksen, mikä on erittäin tehokas tapa ratkaista ongelma, jos sinulla ei ole tilaa suurelle välijäähdyttimelle. - Tietysti voit myös yhdistää nämä kaksi ja saada niistä lisätehoa.

  Välijäähdyttimen hyötysuhde voi olla jopa noin 69 % - Jos sinulla on esimerkiksi 50 asteen imulämpötila, voit laskea sen noin 14 asteeseen. Tämä riippuu paljon ulkolämpötilasta ja ilman nopeudesta välijäähdyttimen läpi.

  Katso mitä voimme tarjota tai voimme tarjota jäähdytysjärjestelmistä .

  Lajitella jonkun mukaan
  Näyttö per sivu

  Intercooler 3" Super - Tanko ja levy

  1.00307.03-IC02
  Tässä on supervirtauksella varustettu välijäähdytin, joka voi jäähdyttää jopa 500 hv. Välijäähdytin vaatii tilaa sijoittaakseen jäähdyttimen eteen. Tämän välijäähdyttimen mitat ovat K: 300 P: 630 L: 76 - 500 hv.
  €174,23 sis. verot

  Välijäähdyttimen putkistosarja 2,5" - musta

  L1H-ICK250BK
  €140,72 sis. verot

  Välijäähdyttimen putkistosarja 3" - musta

  L1V-ICK300BK
  €147,42 sis. verot

  Välijäähdytin - Golf 4

  1.00305.00-MP-ICC035
  Välijäähdytin Golf 4:lle 1.8T. Erittäin helppo asentaa ja tehokas jäähdytys. Jopa 280 hv.
  €160,29 sis. verot €134,02 sis. verot
  Filters Close