Hae
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Polttoainesarja

  Bensiinisarja - Täydellinen sarja bensiinijärjestelmän helppoon asennukseen

  Alta löydät erilaisia bensiinijärjestelmiä / -sarjoja, jotka olemme koonneet tekemään asennuksesta todella helppoa sinulle. Saat bensatankin, bensaletkut, bensapumpun, AN-liittimet, bensasuodattimen jne jne. mukana. Jotta se olisi erittäin helppoa, olemme tehneet videon, joka näyttää järjestelmän asentamisen. Näitä bensiinijärjestelmiä asennettaessa voi olla edullista harkita aaltosäiliötä. Ylivirtaussäiliö on pieni säiliö, joka sijaitsee suuren bensatankin vieressä, se on aina täynnä polttoainetta, koska siinä on pumppu vain tankkaamista varten. Tällaista järjestelmää käytetään ajettaessa ratakilpailua, operaatiota tai vastaavaa. koska kulmassa ajettaessa polttoainetta valuu pois bensapumpusta, jos se ei ole täysin täynnä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, jos ajetaan säiliö hyvin täynnä, jotta bensiiniä on aina jäljellä.

  Lajitella jonkun mukaan

  Polttoainepumppu/suodatinsarja (AN-6)

  Universaali bensapumppu, joka toimittaa bensiiniä 600 hevosvoimalle. Päivitä bensiinijärjestelmäsi tällä 500 hv:lla. sarjat.
  €261,61 sis. verot €241,24 sis. verot

  Polttoainepumppu/suodatinsarja (AN-10)

  Universaali bensapumppusarja, joka toimittaa bensiiniä 600 hevosvoimaan. Päivitä bensiinijärjestelmäsi tällä 600 hv:lla. sarjat.
  €296,46 sis. verot

  Polttoainepumppu/suodatinsarja (AN-8)

  Universaali bensapumppusarja, joka toimittaa bensiiniä 600 hevosvoimaan. Päivitä bensiinijärjestelmäsi tällä 600 hv:lla. sarjat.
  €283,05 sis. verot €261,61 sis. verot

  Sniper EFI Fuel Kits P/N 526-8 - 6 meter slange

  1.00132.01-526-8
  €281,44 sis. verot