Hae
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Suodatinlaatikko

  Universaali suodatinlaatikko autossa on komponentti, jota käytetään ilmanpuhdistimen suojaamiseen ja kotelointiin. Ilmansuodattimen ensisijainen tehtävä on puhdistaa ilma ennen kuin se saavuttaa moottorin imu järjestelmän, estäen siten pölyn, lian ja muiden haitallisten hiukkasten pääsyn moottoriin.

  Moottorin suojaus: Suodatinlaatikon ilmansuodatin vangitsee hiukkasia, kuten pölyä, likaa, siitepölyä ja muita saasteita, estäen niiden pääsyn moottoriin. Tämä suojaa moottorin sisäosia kulumiselta ja vaurioilta.

  Parannettu moottorin suorituskyky: Varmistamalla, että vain puhdasta ilmaa pääsee moottoriin, ilmansuodatin voi auttaa ylläpitämään optimaalista ilma-polttoaine-seosta. Tämä parantaa palamisprosessia, mikä voi johtaa parempaan polttoainetehokkuuteen ja moottorin suorituskykyyn.

  Moottorin elinkaaren pidentäminen: Pitäen haitalliset hiukkaset poissa moottorista, ilmansuodatin vähentää riskiä, että nämä hiukkaset aiheuttaisivat vahinkoa moottorin osille, mikä voi pidentää moottorin elinikää.

  Monipuolisuus ja mukautuvuus: Koska kyseessä on universaali suodatinlaatikko, se on suunniteltu sopimaan laajaan valikoimaan ajoneuvoja, mikä tekee siitä käytänn

  Lajitella jonkun mukaan
  Näyttö per sivu

  3" Imusarja suljetulla laatikolla - Ilmanottoputki

  1.00308.01-MP-A22B
  Imulaatikko joustavalla letkulla.
  €93,82 sis. verot

  KN-tyylinen ilmansuodatin - kylmän ilmanottoaukko - hopea

  1.00114.02-SØLV
  70 mm. Sisäänkäynti
  €93,82 sis. verot €53,08 sis. verot

  3" Ilmanottoputki - Ilmanottoputki

  1.00114.06-MP-AI905bk
  Joustoletku jarrujen imua tai jäähdytystä varten.
  €13,40 sis. verot

  K&N-suodatinjärjestelmä - VAG TSI / TFSI - 57s-9500

  57S-9500
  1.2 / 1.4 / 1.8 / 2.0 TSI / TFSI
  €234,55 sis. verot