Hae
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Pyörän pultit

  Pyöränpultit moottoriurheiluun ja drifttiin

  Alumiini- ja teräspyöränpulttien edut ja haitat moottoriurheiluun ja drifttiin:

  Alumiinipyörän pultit:

  Edut:

  Kevyt: Alumiinipyörän pultit ovat yleensä kevyempiä kuin teräs, mikä voi auttaa vähentämään ajoneuvon kokonaispainoa. Tämä voi mahdollisesti parantaa kiihtyvyyttä ja ohjattavuutta.

  Korroosionkestävyys: Alumiinilla on luonnollisia korroosionkestäviä ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että alumiinipultit kestävät yleensä paremmin ruostetta ja hapettumista kuin teräs.

  Alempi lämmönjohtavuus: Alumiinilla on alhaisempi lämmönjohtavuus kuin teräksellä, mikä tarkoittaa, että alumiinipultit eivät todennäköisesti siirrä lämpöä jarruista pyöriin kovissa jarrutustilanteissa.

  Haitat:

  Vähemmän lujuutta: Alumiini ei ole yhtä vahvaa kuin teräs, mikä voi tehdä alumiinipulteista alttiimman murtumaan tai muodonmuutoksen äärimmäisissä kuormituksissa, kuten kovassa jarrutuksessa tai jyrkissä käännöksissä.

  Kuluminen: Alumiinipultit voivat kulua nopeammin kuin teräs äärimmäisissä olosuhteissa, kuten moottoriurheilussa ja driftissä, mikä saattaa vaatia useammin vaihtamista.

  Kustannukset: Alumiinipultit voivat olla kalliimpia kuin teräs, mikä voi olla haitta joillekin kilpailijoille tai ajelehtijille.

   


  Teräspyörän pultit:

  Edut:

  Lujuus: Teräs on yleensä vahvempaa kuin alumiini, mikä tekee teräspyörän pulteista kestävämpiä ja kestävämpiä äärimmäisiä kuormia ja rasitusta vastaan moottoriurheilun ja ajelehtien aikana.

  Kestävyys: Teräspyörän pultit ovat yleensä kestävämpiä ja niiden käyttöikä on pidempi kuin alumiinipultit, mikä voi vähentää toistuvan vaihdon tarvetta.

  Kustannukset: Teräspyörän pultit ovat usein halvempia kuin alumiini, mikä tekee niistä kustannustehokkaampia, erityisesti niille, jotka toimivat tiukalla budjetilla.

  Haitat:

  Paino: Teräspyörän pultit ovat yleensä raskaampia kuin alumiini, millä voi olla negatiivinen vaikutus ajoneuvon kokonaispainoon ja suorituskykyyn.

  Korroosioriski: Teräs on alttiina ruosteelle ja korroosiolle kuin alumiini, varsinkin jos se altistuu kosteudelle tai suolavedelle, mikä voi lyhentää teräspyöränpulttien käyttöikää, jos niitä ei huolleta kunnolla.

  Lämmönsiirto: Teräksellä on korkeampi lämmönjohtavuus kuin alumiinilla, mikä tarkoittaa, että teräspyörän pultit voivat siirtää enemmän lämpöä jarruista pyöriin, mikä voi vaikuttaa renkaiden ja jarrujen suorituskykyyn ja kestävyyteen ajan myötä.

  Lajitella jonkun mukaan
  Näyttö per sivu

  Pyörän nastat M12*1,5 - 78mm

  1.00112.06-1290
  Kokonaispituus 90mm.
  Lähettäjä: €1,88 sis. verot

  Kierretappi - M12x1,25 - VARASTOALE

  1.00115.06-SCREW-M12x1.25
  Pituus: 80mm
  €2,68 sis. verot €1,61 sis. verot

  Pyörän nastat M12*1,25 - 80mm

  1.00106.06-M12x125
  Kokonaispituus 80mm.
  Lähettäjä: €2,14 sis. verot

  Alumiini Pyörän mutterit - M12*1,5 - Kulta

  1.00161.02-GOLD
  Kokonaispituus 52mm.
  €2,41 sis. verot