Hae
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Miten saan halvalla virityksen?

  Miten saan halvalla virityksen?

  Alla yritämme kuvata ja opastaa sinua, kuinka saada vähän lisätehoa ilman, että se maksaa maatilalle.

  Ilmansuodattimen asennus

  Avoilmasuodattimen tai kylmän ilmanottoaukon asentaminen helpottaa moottorin pääsyä ilmaa sylinteriin. Samalla ilmansuodatin on hyvä asentaa niin, että se imee kylmää ilmaa esim. 40-60 asteen ilman sijaan. Täältä löydät sarjan kylmän ilmanoton asennusta varten ja täältä löydät erilaisia yleisilmansuodattimia . Muista ostaa ylimääräinen puhdistusnestesarja KN-suodattimelle

  Hinta alkaen: 375–1300 DKK.

  Öljysäiliön asennus

  Poista moottoriöljyhöyryt imuaukosta öljysäiliön avulla. Moottori vapauttaa joitakin höyryjä, jotka alun perin kulkeutuvat moottorin imuaukkoon. Mutta kun höyryt pääsevät moottoriin, oktaaniluku laskee ja moottorilla on helpompi sytytys. Joten hyvin pieni asia on sovittaa halpa öljysäiliö .

  Hinta alkaen: 395–435 DKK.

  Yleisurheilukatalysaattorin asennus

  Asentamalla yleisen urheilukatalysaattorin moottori pystyy "pääsemään eroon pakokaasusta" helpommin. Pienentämällä alkuperäisen katalysaattorin vastusta moottori saa lisätehoa. Urheilukatalysaattoreita on erilaisia, 200 kennoa ja 400 kennoa. 200 kennon kohdalla läpivirtaus on suurin, koska sen sisällä ei ole niin paljon materiaalia. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että 400 solua kulkee näön läpi helpommin. Lisäksi on keraaminen katalyytti ja metallinen katalyytti. Metallinen katalyytti kestää parhaiten raskaassa kuormituksessa. Osta halpa urheilukatalysaattori

  Hinta alkaen: 1375–2500 DKK.

  Suuremman pakoputken / urheilupakoputken asennus

  Suuremman pakoputken asentaminen antaa myös lisävaikutusta. Voit joko tehdä "rakentaa oman pakokaasun" tai ostaa täydellisen urheilupakoputken , jos se on valmistettu erityisesti autollesi. Täältä löydät osia "tee-se-itse pakokaasun ruostumattomilla putkilla" rakentamiseen. Jälleen, asentamalla urheilupakoputken saat lisävirtausta ja moottorin on helpompi päästä eroon pakokaasusta.

  Hinta alkaen: 3000–8000 DKK.

  Terävien nokkien asennus

  Teräviä nokka -akseleita asennettaessa vaihdetaan milloin moottori saa eniten ilmaa sylinteriin sekä kuinka kauan venttiilit ovat auki ja kuinka monta hv moottorissa on. Jos nokka-akselit muuttuvat liian teräviksi, moottorissa voi olla epätasainen joutokäynti. Kun asennat teräviä nokkeja, sinulla on muutama vaihtoehto: Tee alkuperäisistä nokkasi teräviksi tai osta uudet.

  Hinta: Uusi 2975–4500 DKK.

  Sirun viritys - Kun olet asentanut viritysosat

  Kun olet asentanut ostamasi osat, moottori on trimmattava uusiin osiin sopivaksi. Yleensä on myös jotain saavutettavaa ilman viritysosien sovittamista, joten siruvirityksen & OBD-virityksen avulla on varmasti jotain saavutettavaa.

  Hinta alkaen: 3600 DKK.