Hae
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Kytkinsarja (VAG)

  VAG-kytkinsarja (Clutch kit) on suunniteltu päivittämään tai korvaamaan Volkswagen-konsernin (VAG) autojen kytkinjärjestelmän komponentit, joihin kuuluvat Volkswagen-, Audi-, Skoda- ja Seat-merkit. Kytkinsarja sisältää useita tärkeitä osia, jotka toimivat yhdessä varmistaen tasaisen ja tehokkaan voimansiirron moottorin ja vaihteiden välillä.
  Kytkinsarja voi sisältää kytkinlevyn, kytkimen painelevyn ja vapautuslaakerin, jotka ovat tarpeen kytkimen oikean toiminnan ylläpitämiseksi. Sarja voi sisältää myös vauhtipyörän, joko kaksoismassavauhtipyörän tai yksimassaisen vauhtipyörän, joka toimii kytkimen kanssa vähentääkseen moottorin tärinää ja melua.
  Kaksimassaiset vauhtipyörät ovat edistyneempiä ja auttavat vähentämään tärinää entisestään, kun taas yksimassaiset vauhtipyörät ovat yksinkertaisempia ja kevyempiä.

  Lajitella jonkun mukaan

  Kytkinsarja - VAG 1.9 TDI / 2.0 TDI / 1.8T

  Kytkinsarja vauhtipyörällä, ruuvisarjalla, kytkinlevyllä, kytkimen painelevyllä, ilman keskusvapautinta, Vaihto kaksoismassavauhtipyörästä yksimassavauhtipyöräksi
  €342,55 sis. verot

  Kytkinsarja - VAG 2.0 TDI - Yksi massa

  Vaihto kaksimassaisesta vauhtipyörästä yksimassavauhtipyöräksi, kytkimen painelevyllä, vauhtipyörällä, kytkinlevyllä, vapautuslaakerilla
  €380,08 sis. verot

  Kytkinsarja - VAG Audi A4 / VW Passat 1.9 & 2.0 TDi 6 Speed

  Sopii VW / Audi / Seat ja Skoda 4 Cyl 6 Speed ajoneuvoihin
  €428,33 sis. verot