Hae
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Vaihteiston jousitus

  Voimansiirtoteline on tärkeä osa ajoneuvon voimansiirtoa, ja se on suunniteltu tukemaan ja vakauttamaan vaihteistoa ja estämään ei-toivottua liikettä ja tärinää ajon aikana. Autoa viritettäessä oikean vaihteiston jousituksen valinnalla voi olla merkittävä vaikutus auton mukavuuteen.
  Kun ostat vaihteistokiinnikkeen viritystä varten, on tärkeää ottaa huomioon telineen materiaalit ja muotoilu. Tehokkaat voimansiirtokiinnikkeet on tyypillisesti valmistettu kestävämmistä materiaaleista, kuten polyuretaanista tai alumiinista, ja ne on suunniteltu kestämään viritykseen liittyvää lisääntynyttä rasitusta ja voimia.
  Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota vaihteiston jousituksen yhteensopivuuteen auton tietyn mallin ja vuoden välillä. Tämä varmistaa oikean istuvuuden ja toimivuuden. Hyvä valinta vaihteiston jousitukseen voi parantaa auton ajo-ominaisuuksia.

  Lajitella jonkun mukaan

  Vaihteiston kiinnitys BMW E30 E36 E46 E92 E82

  1.00121.05-0155
  Sarja sisältää pari vaihteiston kiinnikettä. Materiaalit, joista ne on valmistettu, pidentävät merkittävästi niiden käyttöikää alkuperäisiin tuotteisiin verrattuna.
  €50,30 sis. verot